Wil jij ons team komen versterken?

GOC Consultants biedt hoogwaardige ondersteuning, advisering en rechtshulpverlening aan onderwijsorganisaties op het gebied van personeelsmanagement, juridische vraagstukken, privacy management en organisatieontwikkeling. Daarmee adviseren wij deskundig en in begrijpelijke taal.

Voor de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Juridisch hrm adviseur

(vanaf 30 uur)

Wij zoeken in jou:

Als juridisch HRM adviseur ondersteun en adviseer je onze klanten in het primair en voortgezet onderwijs in alle wet- en regelgeving die te maken heeft met onderwijs. Je adviseert in strategische en tactische keuzes, conflicten, geschillen, en arbeidsovereenkomsten. Je hebt een opleiding op HBO of WO+ niveau afgerond. En bovendien beschik je over uitstekende kennis van de belangrijkste wetten en regels die op het onderwijs en arbeidsrecht betrekking hebben. Wij vragen ruime (aantoonbare) ervaring in het adviseren en ondersteunen van (onderwijs)werkgevers.

Het is voor jou een uitdaging om een duurzame relatie op te bouwen met de klant en verder te gaan dan de vraag die in eerste instantie gesteld wordt. Wij zijn op zoek naar ‘de vraag die vaak áchter de gestelde vraag ligt’. Je stelt je daartoe zelfstandig en proactief op. Op deze manier ondersteunen wij onze klanten optimaal.

Wij hebben voor jou:

GOC Consultants is een hecht team van medewerkers met hart voor hun werk. Door kennis en expertise met elkaar te delen en te combineren ontstaan er mooie initiatieven waar onze klanten profijt van hebben. Tot de werkgebieden van GOC Consultants behoren juridische dienstverlening; organisatieontwikkeling (waaronder: fusie (begeleiding), medezeggenschap, governance, kwaliteitszorg en risicomanagement), personeelsmanagement (FUWA) en ook privacy management.

We bieden in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Wil je dus deel uitmaken van dit hechte team? Stuur een e-mail met CV en een motivatiebrief aan c.a.debondt@goc-consultants.nl.