Over GOC Consultants

Onze adviseurs
Werken bij GOC Consultants

Over GOC Consultants

GOC Consultants biedt hoogwaardige ondersteuning, advisering en rechtshulpverlening aan onderwijsorganisaties waarbij zij deskundig en in begrijpelijke taal worden geadviseerd. Deze ondersteuning is breed van aard en omvat diensten van fusiebegeleiding tot privacy bewustwordingssessies.  

De medewerkers van GOC hebben een lange staat van dienst in het onderwijsveld en zijn goed opgeleid voor het werk wat zij doen en blijven dit continu ontwikkelen. Recentelijk hebben Aleid, Theodora, Erwin en Arnelieke nog een certificering/diploma behaald. Daardoor hebben we nu gecertificeerde casemanagers, FUWA adviseurs en Lead Auditors ‘in huis’.

Bij GOC zijn we de aanjagers van een vliegwiel. Wij doen meer dan alleen adviezen geven. Wij zijn betrokken bij uw organisatie en helpen u graag verder in uw ontwikkeling! Wij zijn pas tevreden als u het bent. Dit doen wij door met u mee te denken, nieuwsgierig te zijn, inventief maar ook door vooruit te denken en op die manier u te ontzorgen. Met onze jarenlange ervaring en een persoonlijke benadering zorgen wij dat u weer kunt doen waar u goed in bent; het verzorgen van onderwijs!

GOC Consultants is een hecht team van medewerkers met hart voor hun werk. Door kennis en expertise met elkaar te delen en te combineren ontstaan er mooie initiatieven waar u als klant uw voordeel mee kunt doen.

Onze adviseurs

Bas Groenendijk | Directeur

Ik help onderwijsorganisaties bij financiële aangelegenheden zodat de organisaties weer financieel gezond worden en ontwikkelen.

Lees meer

Kees de Bondt | Directeur

Ik adviseer schoolorganisaties bij fusies en samenwerking om de samensmelting in goede banen te leiden.

Lees meer

Babette Geurtsen

Ik ondersteun de directie en medewerkers van GOC bij administratieve werkzaamheden zodat alle processen soepel kunnen verlopen.

Lees meer

Theodora de Kooter

Ik ondersteun schoolbesturen in het primair onderwijs bij het samenstellen van een verzuimdossier, zodat het dossier voldoet aan de eisen die het UWV op basis van de wet stelt.

Lees meer

Aleid te Voortwis

Ik begeleid directies en besturen bij conflicten met ouders of medewerkers om met elkaar tot een mooie oplossing te komen.

Lees meer

Arnelieke de Bondt

Ik help onderwijsorganisaties bij opstellen en aanpassen van functiebeschrijvingen en het functiehuis zodat dit past bij de ambities van de organisatie.

Lees meer

Erwin Boom

Ik help organisaties bij hun ontwikkeling om samen met de medewerkers de gestelde doelen te bereiken.

Lees meer

Karin Eding

Ik help onderwijsorganisaties bij arbeidsrechtelijke en rechtspositionele zaken zodat om samen te werken naar een positief resultaat.

Lees meer

Charony Anthony

Ik help organisaties op gebied van HRM en Bedrijfsvoering zodat de medewerkers in het primaire proces zich kunnen richten op de onderwijsvisie van de organisatie.

Lees meer

Laurien Agterberg

Ik adviseer de organisaties bij HRM aangelegenheden om tot krachtige en duurzame oplossingen te komen.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een integrale visie op een duurzame bedrijfsvoering. Bij GOC gebruiken we de term ‘duurzaam ondernemen’. Dit houdt in dat we bij het maken van beslissingen ook oog houden voor beter welzijn voor medewerkers en maatschappij.

Wij werken om verschillende redenen zo veel mogelijk volledig digitaal. Hierdoor ontstaat er minder (papier) afval. Papiermaterialen die we gebruiken zijn zo veel mogelijk op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Wij hebben geen groot kantoorpand maar in plaats daarvan werken wij op flexibele locaties en kunnen wij als dat nodig is gebruik maken van de faciliteiten van onze partner Groenendijk Onderwijsadministratie.

GOC is ook een aantrekkelijke werkgever met oog voor de medewerkers. Medewerkers worden gestimuleerd om zich meer te ontwikkelen en kennis te vergroten. Dit is fijn voor het perspectief van de eigen medewerkers en goed voor de toekomst van onze organisatie.

Het duurzaam ondernemen is voor GOC belangrijk, mede omdat toekomstige regelgeving minder impact heeft op onze organisatie. Veranderende regelgeving op het gebied van Arbo richtlijnen en bescherming van de vertrouwelijke gegevens kunnen daardoor eenvoudiger worden geïmplementeerd. Op die manier kunnen wij ons meer richten op hetgeen waar het ons om gaat: het ontzorgen van onze klanten!