Wil jij ons team komen versterken?

GOC Consultants is een adviesbureau dat al meer dan 20 jaar onderwijsorganisaties in het PO, VO, MBO en (V)SO adviseert en ondersteunt. Wij zijn een hecht team met hart voor ons werk. We hebben gespecialiseerde kennis en veel praktijkervaring, ieder op het eigen vakgebied.

Bij GOC Consultants krijg je veel vrijheid om je eigen werkdagen in te richten. Je kunt thuis werken of gebruik maken van ons kantoor in Sliedrecht. Zo kun je werk en privé goed in balans houden en files en reistijd tot een minimum beperken.

Als consultant bij GOC werk je zelfstandig of met collega’s aan opdrachten. Hierbij is er veel ruimte voor eigen initiatief. Wat je ook doet, we hebben elkaar altijd onder de sneltoets en helpen elkaar graag!

Meer informatie?

Wil je meer over ons weten? Bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak om met een van ons een kopje koffie of thee te drinken. We vertellen je graag wie we zijn en wat de mogelijkheden binnen GOC zijn.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je regie op je eigen werk? Stuur een e-mail met CV en een motivatiebrief aan Arnelieke de Bondt: a.debondt@goc-consultants.nl, of vul onderstaande formulier in.

    Motivatiebrief:

    CV: