Onze dienstverlening

Juridische dienstverlening

Of het nu gaat om personeelsaangelegenheden, het sluiten van overeenkomsten met leveranciers, het regelen van huisvestingszaken of over discussies met ouders van leerlingen: het is belangrijk dat u weet ‘wat uw plichten zijn en welke mogelijkheden u hebt. De medewerkers van GOC kunnen u ondersteunen. Zij beschikken over deskundige kennis en praktijkervaring om u te kunnen adviseren.

Organisatie ontwikkeling

GOC is expert op het terrein van organisatieontwikkeling, zowel bij schoolbesturen (PO, (V)SO en VO), als bij samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs (PO en VO).  Denk hierbij aan het (om) vormen van een rechtspersoon, verbetering van bedrijfsvoering, risicomanagement, kwaliteitszorg, etc.

Personeels management

De cao’s die van toepassing zijn in het PO en VO bevatten complexe regelgeving die ook in relatie moet worden gezien met andere wet- en regelgeving; zoals de WWZ en de regels van het Participatiefonds. Wij hebben gecertificeerde medewerkers die u kunnen ondersteunen bij het updaten van uw functieboek en het beschrijven en waarderen van functies conform FUWA.

Privacy management

Tegenwoordig is de AVG een bekend begrip. Deze Europese wetgeving maakt dat organisaties zich moet houden aan verantwoordingsvereisten. Ons “Team AVG” is gespecialiseerd in privacywetgeving en privacy in praktijk. Zij kunnen u van dienst zijn bij het verhogen van de bewustwording bij medewerkers, het privacy-proof maken van uw organisatie en bij het afnemen van een Privacy Audit.

Interim management

Binnen elke organisatie kan een situatie ontstaan dat er op directie- of bestuursniveau tijdelijk extra ondersteuning nodig is of dat er een functie tijdelijk ingevuld moet worden. Wij kunnen u op managementniveau snel een passende oplossing bieden. Onze interim medewerkers helpen u graag door dit (verander)proces.

Diensten

Het onderwijsveld kent een enorme diversiteit in vraag naar dienstverlening. Dit vergt kennis van verschillende vakgebieden. Als GOC hebben we een vijftal vakgebieden gedefinieerd. De vakgebieden zijn breed en omvatten vele varianten en onderwerpen van dienstverlening.

Bij GOC werken we continue aan verbetering en uitbreiding van onze dienstverlening onder andere door opleiding en ontwikkeling van onze consultants. Daardoor zijn zij altijd up-to-date met de laatste kennis en ontwikkelingen en kunnen wij onze dienstverlening uitbreiden.   

U kunt door de diverse vakgebieden heen klikken om te zien welke dienstverlening wij aanbieden. Wanneer u vragen heeft of een specifieke vraag schroom niet om dan contact met ons op te nemen via 0184-499 025 ons (algemene) mailadres info@goc-consultants.nl of het contactformulier op deze website.

Als u op de hoogte gehouden wil worden van onze dienstverlening en de laatste nieuwtjes, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat kunnen wij
voor u betekenen?

FUWA
Audit privacy
Case Management
Risico Management
Bestuurlijke samenwerking
Functionaris Gegevens-bescherming
Statuten Scan
Geschillen en klachten-commissies