Vragenlijst over het Nationaal Programma Onderwijs

Vragenlijst over het Nationaal Programma Onderwijs

06-09-2022 1:29

Schoolleiders in het funderend onderwijs ontvangen een vragenlijst over het Nationaal Programma Onderwijs. Deze vragenlijst vormt een belangrijk onderdeel van de monitoring van het Nationaal Programma Onderwijs. Ook voor onderwijspersoneel is er een vragenlijst beschikbaar. 

Waarom een vragenlijst? 

Met de vragenlijst worden de waardevolle ervaringen van schoolleiders en onderwijspersoneel in kaart gebracht. De uitkomsten helpen bij het maken van beleidskeuzes, het geven van gerichte ondersteuning aan de sector en bij het rapporteren over het programma aan de Tweede Kamer. Het besluit over de verlenging van het Nationaal Programma Onderwijs is bijvoorbeeld mede genomen op basis van signalen uit vorige onderzoeken. 

De vragenlijst 

De vragenlijst gaat globaal over: 

  • Terugblik op de uitvoering van het Nationaal Programma Onderwijs
  • Jouw plannen voor de komende periode
  • Hoe leerlingen er nu voor staan 
  • De arbeidsmarkttoelage 

Invullen voor 16 september 

Schoolleiders ontvangen de vragenlijst per e-mail en/of post. Deelnemen kan tot 16 september. Ook voor leraren, onderwijsassistenten, IB’ers en andere onderwijsprofessionals is er een vragenlijst beschikbaar. Heb je nog geen uitnodiging via je schoolleider ontvangen? Vraag dan een inlogcode aan via deze link
 

Bron: PO-Raad/VO Raad