Verhuisbericht!

Verhuisbericht!

17-04-2024 9:43

De maand april staat bij GOC Consultants in het teken van verhuizen. Wij zijn verhuisd naar een kantorencomplex aan de A27, naast de Expo in Houten. Vanaf deze nieuwe locatie en vanuit onze thuiskantoren streven we ernaar onze opdrachtgevers nog beter te bedienen.

Deze verhuizing markeert een grote stap vooruit. Het helpt ons om beter te kunnen voldoen aan de behoeften van onze opdrachtgevers en onze groeiende klantenkring.

Onze verdere contactgegevens zoals telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd, dus u kunt ons zoals gewoonlijk bereiken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie en om onze samenwerking voort te zetten vanuit deze mooie nieuwe basis.

Bezoekadres: Meidoornkade 22 (unit 31) – Houten

Ons postadres blijft wel ongewijzigd.
Post ontvangen wij nog altijd op Postbus 80, 3360 AB Sliedrecht.