<em>Coaching van (startend) HR-adviseurs en HR-medewerkers</em>

Coaching van (startend) HR-adviseurs en HR-medewerkers

13-02-2023 3:16

In de krapte van de arbeidsmarkt is het voor schoolbesturen steeds ingewikkelder om op de HR-afdeling de juiste persoon op de juiste plek te vinden. GOC Consultants ontwikkelt een programma waarbij (startende) HR-adviseurs en HR-medewerkers worden begeleid op specifieke HR-onderwerpen binnen het primair en voortgezet onderwijs. Het doel is om de nieuwe medewerkers versneld op vlieghoogte te brengen en te houden.

Onderwerpen die hierin aan bod komen zijn:

  • de CAO Primair Onderwijs
  • ZAPO
  • WOPO
  • Vervangingsfonds en Participatiefonds

In een paar maanden tijd is de HR-adviseur of HR-medewerker op de hoogte van alle ins en outs binnen het primair en voortgezet onderwijs. Als schoolbestuur hoef je dus niet langer op zoek naar een HR-adviseur of HR-medewerker met ervaring in het onderwijs. GOC Consultants begeleidt de HR-adviseur en HR-medewerker graag met haar uitgebreide kennis en ervaring!

Wil je ondersteuning bij de Werving en Selectie van dè HR-adviseur of HR-medewerker voor jouw organisatie; ook dat doen we graag!

De komende maanden zullen wij meer informatie over deze ontwikkeling geven via onze website.

Wil je nu al iets meer weten over dit programma of heb je specifieke wensen neem dan contact op met Karin Eding (06-2381 6265) of Laurien Agterberg (06-4114 1406) of via info@goc-consultants.nl.