Optimaliseer uw re-integratieproces met GOC Consultants

Optimaliseer uw re-integratieproces met GOC Consultants

19-03-2024 2:05

Bij GOC Consultants weten we hoe belangrijk effectief casemanagement is voor elke organisatie. Als uw vertrouwde adviseur, bieden we gespecialiseerde ondersteuning om de uitdagingen van de Wet Verbetering Poortwachter soepel te doorlopen. Ons doel is om uw organisatie te behoeden voor loonsancties door een volledig re-integratiedossier te waarborgen en te ondersteunen met advies.

Wij staan centraal in de communicatie met uw arbodienst, waarbij onze ervaring in verzuimbegeleiding helpend is om de juiste ondersteuning en begeleiding te kunnen bieden. Onze dienstverlening omvat onder andere het opstellen van een Plan van Aanpak, het adviseren over noodzakelijke interventies en het begeleiden van evaluaties. Afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.

Neem contact op met één van onze consultants om niet alleen te voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook om een positieve en gezonde werkomgeving te bevorderen. Laat u begeleiden door GOC Consultants en zet een stap vooruit naar een gestroomlijnd en effectief casemanagementproces.

Meer lezen

Contact: Karin Eding en Theodorade Kooter